Publiceringsverktyg

Vad är ett publiceringsverktyg?

Ett publiceringsverktyg (på engelska: Content Management System, CMS) är en plattform för att skapa och underhålla webbplatser. Fördelen med ett publiceringsverktyg är att du kan skapa komplexa webbplatser som fortfarande blir lätta att hantera och administrera.

Vilket publiceringsverktyg passar mig?

Det finns massor av publiceringsverktyg på marknaden idag, en del är helt gratis andra kostar pengar vid inköp och årligen via licensavgifter. Vi arbetar med tre olika publiceringsverktyg, Joomla, WordPress och Magento. Alla tre är baserade på öppen källkod och är gratis att ladda ner och använda. Och också helt fria från licensavgifter.

Dessa tre publiceringsverktyg har vi valt att arbeta med för att de kompletterar varandra väldigt bra och är mycket sökmotorvänliga, vilket underlättar sökmotoroptimering av din nya webbplats. Joomla och WordPress passar utmärkt till de flesta ändamål t.ex. hemsidor, intranät, bloggar och enklare webbshopar. Magento är ett verktyg för professionell e-handel.

När du bestämt dig vad du vill använda din webbplats till, vilka funktioner du önskar och vilka mål du vill uppnå, först då kan vi hjälpa dig att välja rätt publiceringsverktyg för din verksamhet. Behöver du hjälp att ta fram en kravspecifikation kan vi naturligtvis hjälpa dig.

De tre olika publiceringsverktyg vi erbjuder, är alla kraftfulla och fördelaktiga på sina sätt. Genom att välja det som passar just Din verksamhet bäst är vi säkra på att du som kund kommer att bli nöjd.

Vill du veta mer om våra publiceringsverktyg?

Skicka e-post till kontakt@mediastrategi.se eller ring 021-4708830.

Lämna en kommentar

Du måste vara inloggad för att kunna lämna en kommentar.