Kampanjsidor för erbjudanden, produkter eller tjänster

En kampanjsida kan användas för till många olika områden. T.ex. att informera om olika typer av event, aktiviteter, ”i väntan på ny hemsida”, ”få fler likes till facebook”, öka antalet prenumerationer till ditt nyhetsbrev eller som landningssida vid annonsering med sponsrade länkar.

Oavsett vad du vill marknadsföra är kampanjsidor ett utmärkt val och givetvis kan de användas som komplement till din befintliga webbplats.

Kampanjsidor ska vara enkla och ha tydlig information och ”call to action”. Det ska vara enkelt för besökaren att hitta information eller anmäla sig till t.ex. event. Du bör också ha ett alternativ för de som vill läsa mer om kampanjerbjudandet.

 

En kampanjsida bör inte bestå av flera sidor

En kampanjsida bör inte ha fler än en sida och vanligtvis bör du ha den viktigaste informationen ”above the fold”, vilket innebär att besökaren inte ska behöva rulla ner sidan för att få tag i informationen eller slutföra målet (fylla i ett formulär, anmäla sig till nyhetsbrev eller liknande).

Om du är tvungen att ha mycket information på din kampanjsida kan du lösa det genom att ge besökare alternativet att slutföra målet eller få mer information. T.ex. genom att ha interna länkknappar som rullar ner sidan och visar mer information och ytterligare en möjlighet till att slutföra målet.

Så länge besökaren finner kampanjsidan intressant och har fler möjligheter att slutföra målen så är det inget problem. Du bör alltså undvika att skapa en kampanjsida dör besökaren måste rulla ner för att hitta information och upp igen för slutföra målet med kampanjen.

 

Enkel, unik och mobilanpassad kampanjsida

Tillsammans med dig skapar vi en kampanjsida skräddarsydd efter ditt behov. Vi hjälper dig med allt från design till marknadsföring.

Här är några exempel på vad du kan integrera på din kampanjsida:

  • Bildspel
  • Webbfilm
  • ”Sign up” till ditt nyhetsbrev
  • Integration av sociala medier som t.ex Facebook och Twitter
  • Digitala PDF-broschyrer
  • Google Analytics för statiskt och webbanalys
  • Google Event Tracking
  • Mobilanpassning så din kampanjsida fungerar lika bra i smartphones och surfplattor som på webben

Det här är bara några av de funktioner vi kan integrera på din nya kampanjsida!

 

Vill du veta mer om kampanjsidor, eller önskar en offert?

Ring oss på 021-4708830 eller klicka här för att komma till kontaktformuläret!

 
Till toppen Kontakta oss

 

Är du intresserad att få nyheter, tips och ta del av det senaste inom området digitala strategier och internetmarknadsföring? Prenumerera på vårt nyhetsbrev, det kommer löna sig!