Webbshop byggd för ökad konvertering

Vi utvecklar din webbshop i Magento eCommerce. Magento är en plattform för e-handel framtagen för att du enkelt ska kunna hantera din försäljning på webben utan någon som helst kunskap om programmering. Genom plattformens genomtänkta admin-gränssnitt har du full kontroll över hela webbshopen och kan hantera alla beställningar och leveranser. Kategorier och produkter planeras för att besökarna ska kunna handla och betala med så få klick som möjligt. Vilket ökar antalet konverteringar.

Hur vill du uppfattas och vad vill du lyfta fram/förmedla/förstärka? En tydlig och lättnavigerad webbshop är mycket viktigt. Det första intrycket en besökare får kan vara avgörande för hur framgångsrik din e-handel kommer bli. Tillsammans med dig tar fram just din unika design och ser till att webbshoppen för rätt fokus.

När du väljer Mediastrategi som leverantör kan du välja bland flera paketlösningar. Vi vet genom flerårig erfarenhet i branschen att design spelar en stor roll när det gäller hur du uppfattas på webben. Alla webbshoppar vi tillverkar designas av en professionell grafiker som tillsammans med dig tar fram en unik design.

 

Flertalet språk och valutor

Vi vill att du ska kunna utöka och rikta din e-handel till andra länder än Sverige. Därför har Magento stöd för olika språk och valutor. Allt finns redan i systemet och kan aktiveras för att du lätt ska kunna sälja dina produkter till världens alla länder.

 

Sökmotorvänlig plattform för ökad synlighet

De senaste åren har konkurrensen på webben ökat avsevärt. Syns man inte när sökningar görs på sökord och sökfraser inom ditt verksamhetsområde, minskar möjligheterna till försäljning markant. Det behöver du inte oroa dig för när du väljer Magento som plattform för din e-handel. System är från början bra optimerat och vi hjälper till att anpassa din webbshop för sökmotorerna. Tillsammans med våra tjänster inom inom sökmotormarknadsföring är du garanterad att få trafik till din nya webbshop.

 

Få koll med Google Analytics

Att ha koll på dina besökare och se aktiviteter är inte heller något problem. Systemet har redan från start möjlighet att spåra all trafik och försäljning som sker på webbshopen. Alla aktiviteter som sker kan spåras med hjälp av Google Analytics. Med hjälp av den samlade statistiken kan du se mönster och anpassa din webbshop för ökad försäljning. Och självklart kan vi hjälpa dig med webbanalys.

 

Betalningsalternativ

Din webbshop kan integreras med alla populära betalningsalternativen som finns idag t.ex. faktura, delbetalning och kontokortsbetalning. Bland annat finns koppling till DIBS, Klarna, Auriga/Nets och Paypal klara att aktivera. Detta gör att dina besökare har många olika möjligheter att betala för sina beställningar. Vilket innebär att en minskad risk för att de avbryter köpet.

 

Snabbare packning och leverans

Plattformen är utvecklad för att du enkelt ska kunna hantera alla beställningar som kommer in och kan enkelt kopplas till Unifauns eller Memnons system för frakthantering som som gör att du kan skriva ut fraktsedlar och skicka dina produkter med t.ex. Schenker, Posten, DSV och DHL. Vilket spar mycket tid!

 

Full kontroll på försäljningen

I webbshoppen ingår naturligtvis hantering av kundkonton, lager, kvitton och säljstatistik. All information finns att hitta i adminpanelen. Information kan användas för att effektivisera lagerhållning och säljrutiner.

 

Försäljning i butik och i webbshop

Driver du en vanlig butik? Väljer du vår lösning kan du ha samköra lager för din butik och webbshop. När en försäljning sker i din butik minskar alltså lagertillgången även i webbshopen. Detta spar mycket tid och underlättar inventering.

 

Vill du veta mer om webbshoppar, eller önskar en offert?

Ring oss på 021-4708830 eller klicka här för att komma till kontaktformuläret!

Våra paketlösningar Kontakta oss Till toppen

 

Är du intresserad att få nyheter och tips om hur du kan förbättra din webbshop? Prenumerera på vårt nyhetsbrev, det kommer löna sig!