Hemsidor som uppfyller ditt mål

Som du kanske redan har gissat, är vi experter på att skapa hemsidor. Vi har varit i branschen sedan 2006 och vet att det krävs mycket för att lyckas med en webbsatsning. En hemsida ska in bara återspegla din verksamhet – den ska också vara inbjudande mot dina kunder också.

Vårt jobb är att förstå både dig och din kund, skapa en relevant webbupplevelse för båda, och bygga en relation mellan er.

Vi anpassar oss efter ditt behov och erbjuder dig flexibilitet och tillgänglighet av en liten webbyrå. Det finns ingen byråkrati och ingen för oss att gömma sig bakom. Vi är öppna, ärliga och bra på det vi gör.

 

Hur går det till när vi skapar din nya hemsida?

Du känner dina kunder bäst och vi vet vad som fungerar på webben. Tillsammans går vi igenom ditt behov och skapar en tydlig kravspecifikation och målet med din nya hemsida. Du kan läsa om processen nedan.

Så här ser vår arbetsprocess ut

Kravspecifikation

Det första och kanske viktigaste steget är att sätta oss ner tillsammans och diskutera uppdraget samt gå igenom strategi, kommunikation och målet med hemsidan. Tillsammans skapar vi en kravspecifikation som blir en grund för hela projektet. I detta skede sätter vi också upp milstolpar för hela projektet.

Wireframe

När vi är klara med kravspecifikationen skapar vi en wireframe (en skiss) med förslag på struktur, layout, funktion och teknik som krävs. Vi träffas och går förslaget och när vi är överens går vi över till nästa steg.

Webbdesign

Nu är det dags för skissen över hemsidan att förverkligas. Utifrån den wireframe som skapats tar vi nu fram ett förslag på design för din nya hemsida. Tillsammans för vi diskussioner om förslaget och finputsar all tills du är helt nöjd. Har du en grafisk profil utgår vi givetvis från den när det gäller färg. Har du ingen grafisk profil kan vi självklart hjälpa dig ta fram även det.

Programmering

När designen slutligen är klar är det dags att börja skapa din hemsida. Vi bygger den från grunden med de allra senaste teknikerna och sedan lägger vi in det CMS som du valt (WordPress eller Joomla). Det är via CMS:et du sedan administrerar hemsidan.

Kvalitetssäkring

Här går vi tillsammans igenom hemsidan och testar den så inga allvarliga fel finns kvar när hemsidan sen ska lanseras. Tid för kvalitetssäkring är beroende av hur stor och affärskritisk hemsidan är. En hemsida med t.ex. ett bokningssytem, intranät eller andra viktiga funktioner kräver ofta en noggrannare genomgång än en standard hemsida.

Lansering

Nu är det dags att sjösätta den nya hemsidan. Vi ser till att allt fungerar när det gäller domän, webbhotell och e-post. Lanseringen planeras naturligtvis tillsammans med dig.

 

Genom hela processen informerar vi dig om vad som händer och vi förväntar oss regelbunden feedback från dig. På så sätt kan vi hålla alla milstolpar och lansera hemsidan på utsatt tid.

När din hemsida väl är lanserad kan vi hjälpa dig med internetmarknadsföring, support och vi finns alltid med som ett bollplank.

 

Vill du veta mer om hemsidor, eller önskar en offert?

Ring oss på 021-4708830 eller klicka här för att komma till kontaktformuläret!

 
Till toppen Kontakta oss

 

Är du intresserad att få nyheter och tips om hur du kan förbättra din hemsida? Prenumerera på vårt nyhetsbrev, det kommer löna sig!