Sökmotoroptimering

I tjänsten Sökmotoroptimering hjälper våra experter dig att optimera och anpassa din webbplats så den har största möjlighet att synas högt upp i sökresultaten när en sökning sker på ord och fraser relaterade till din verksamhet.

 

Hur går en sökmotoroptimering till?

En sökmotoroptimering genomförs i flera olika steg och är också indelad i två större delar, intern och extern sökmotoroptimering.

 

Intern sökmotoroptimering

Intern sökmotoroptimering handlar om att förbättra och anpassa din webbplats utifrån ett sökmotorperspektiv. I denna del går vi igenom din webbplats och ser till att den har rätt struktur och innehåll för att öka möjligheterna till höga positioner i sökmotorerna. Genom att analysera ditt verksamhetsområde tar vi fram sökord och sökfraser som är relevanta för ditt företag och som ger bra med trafik. Naturligtvis tar vi även en titt på vilka sökord och sökfraser dina konkurrenter valt att använda sig av.

 

Extern sökmotoroptimering

I den andra delen, extern sökmotoroptimering, hjälper vi dig att marknadsföra din webbplats och skaffa inlänkar. Inlänkar är en mycket viktigt del i SEO-processen och hjälper din webbplats att snabbare nå höga positioner. Vi arbetar till största delen med pressreleaser, artiklar, företagskataloger och samarbeten med bloggar. Men även med sociala medier som Facebook och Twitter. Dessa åtgärder genomförs för att stärka webbplatsen på de utvalda sökorden/sökfraserna och samtidigt generera trafik. Alla inlänkar vi skaffar dig är bestående, det vill säga att vi inte kommer att radera länkarna om du väljer att avsluta samarbetet med oss efter avtalsperioden slut.

 

Hur snabbt syns resultatet av en sökmotoroptimering?

Hur snabbt du ser resultat av en sökmotoroptimering varierar. Oftast ser du resultat inom 2‐6 månader från start, men detta kan variera beroende på antalet konkurrenter som vill synas och sökmotoroptimerar sina webbplatser för samma sökord eller fraser du valt ut. Genom att kontinuerligt arbeta med sökmotoroptimering kan du öka möjligheterna att synas högt upp i sökmotorernas resultatlistor.

Sökmotoroptimering är inte något som genomförs en gång utan kan ses som ett långsiktigt arbete mot ett uppsatt mål. Det är inte ovanligt att det tar över ett år att nå toppen! Därför kan det vara smart att kombinera SEO med andra aktiviteter inom internetmarknadsföring

 

Vad kostar Sökmotoroptimering?

Vi har inget fast pris utan skräddarsyr tjänsten sökmotoroptimering efter ditt behov och din budget. Därför kan priserna variera. Sökmotoroptimering kan också med fördel kombineras med sponsrade länkar (PPC) för komplett synlighet i sökmotorerna.

 

Vill du veta mer om sökmotoroptimering, eller önskar en offert?

Ring oss på 021-4708830 eller klicka här för att komma till kontaktformuläret!

 
Till toppen Kontakta oss

 

Är du intresserad att få nyheter, tips och ta del av det senaste inom sökmotoroptimering? Prenumerera på vårt nyhetsbrev, det kommer löna sig!