DHL Multishipping till WooCommerce

Skriv ut fraktsedlar, boka transporter och spåra dina försändelser direkt via WooCommerce administrationspanel. Samtidigt som du ger dina kunder en bättre köpupplevelse.

Läs mer Beställ pluginet

Få mer tid över och nöjdare kunder

Byggd för smartare frakthantering både för dig och dina kunder.

Stödjer transporter med DHL

Pluginet har stöd för DHL:s transporttjänster (ej Express). Har du behov av att boka med flera olika transportörer rekommenderar vi dig vårt plugin mot Unifaun Web-TA.

Direktutskrift av fraktdokument

Samtidigt som du skriver ut fraktesedelar bokas även upphämtning. Allt sparas även i WooCommerce så du senare kan komma åt dina fraktsedlar om du vill det.

Spårning av försändelser

När en transport bokas så skapas även ett spårningslänk automatiskt. Genom funktionen "Track & Trace" kan du sedan enkelt spåra försändelsen med en knapptryckning.

Returhantering

Du kan välja flera olika uppsättningssätt för att generera en Fraktsedel vid retur av produkter. Många e-handlare väljer att skicka med en returblankett till kunden direkt med försändelsen.

Stöd för flera fraktzoner & Multishop

Pluginet har stöd för flera fraktzoner vilket innebär att du kan ha olika transportörer eller priser baserat på t.ex. vikt, postnummer och länder. Det finns även stöd för multishop.

Accessnivåer

Kanske vill du att lagerpersonal ska kunna se ordrar, paketera, boka transport och skriva ut etiketter, men inte ha full tillgång till hela administrationsgränssnittet? Inga problem!

Funktioner för dina kunder

Pluginet innehåller flera funktioner för ökad konvertering & kundnöjdhet.

Val av transporttjänst

Dina kunder kan lätt välja bland de olika DHL-tjänster du erbjuder. Du väljer själv i vilken ordning de ska presenteras i kassan.

SMS-avisering

Om de DHL-tjänster du erbjuder stödjer SMS-aviseringar får kunden automatiskt ett SMS när paketet har kommit fram och finns att hämta på utlämningsstället. Smidigt och uppskattat! Du kan också komplettera med SMS för övrig kommunikation kring transporten med kunden.

Returhantering

Du kan välja flera olika uppsättningssätt för att generera en Fraktsedel vid retur av produkter. Många e-handlare väljer att skicka med en returblankett till kunden direkt med försändelsen.

Nöjdare kunder handlar oftare

Att ge kunden flera bra alternativ i kassan uppskattas alltid. Kunden kan skräddarsy leveransen efter sitt behov vilket ofta resulterar i en bättre köpupplevelse och en nöjdare kund.

Pluginet stödjer transporter med

Vanliga frågor (F.A.Q)

Här har vi samlat de vanligaste frågorna som vi fått sedan lanseringen av DHL Multshipping till WooCommerce. Om du inte hittar ditt svar här så kontakta oss gärna.

Ställ en fråga

Frågor gällande licens, installation och support

Nej, för att kunna använda DHL Multishipping pluginet till WooCommerce krävs det också att du har ett konto i DHL Multishipping. Kontot är kostnadsfritt och du kan beställa det här.

Vad kostar DHL Multishipping integrationen till WooCommerce och hur kommer jag igång?

Logga in på ditt befintliga DHL Multshipping-konto eller skapa ett nytt konto här.

Välj sedan "Dina Add-ons" i huvudmenyn. Klicka sedan på rutan Integrationer, välj WooCommerce och beställ din integration. Därefter kan du ladda hem och installera Mediastrategis WooCommerce-plugin för att komma igång.

Integrationen har en startavgift (engångsavgift) på 2900kr och därefter 250kr per månad.

Nej, installation av pluginet ingår inte i priset. Detta plugin installeras som vanligt enligt standard för WooCommerce. 30 dagar support ingår vid köp så du kan ställa frågor om du vill. Önskar du få hjälp med installationen så går det bra. Vi fakturerar då enligt ordinarie timpris.

Ja, 30 dagar support ingår vid köp av pluginet.

Frågor kring funktioner, stöd & användning

Kopplingen mot DHL Multishipping gäller enbart för DHL (ej Express). För tillgång till andra transportörer, använd kopplingen mot Web-TA.

Ja, all data och tillhörande information gällande en sändning sparas på kundens order i WooCommerce efter bokning av transport, t.ex: fraktsedlar och spårningsnummer.

Pris

Gratis*

Nuvarande version: 1.2.31

Kompatibilitet:
WooCommerce 3.0.0+
WordPress 3.9.0+

  • 30 dagars support.
  • * Kräver DHL Multishipping och integrationslicens.
  • Observera att vissa funktioner kräver tilläggsprodukter från DHL Multishipping.
Beställ pluginet

Har du frågor angående DHL Multishipping till WooCommerce?

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig så snart som möjligt.

Kontakta oss

Ditt meddelande har skickats.

Något gick fel, försök igen!

Hitta till oss

Adress

Mediastrategi Sverige AB
Sturegatan 13, 722 13, Västerås
Sverige

Kontaktinformation

Växel: +46-21-470 88 30
E-post: kontakt@mediastrategi.se
Skype: mediastrategi

Top