Webbutveckling i öppen källkod

Vi erbjuder dig webbplatser tillverkade i publiceringsverktyg som Joomla, WordPress och Magento (för e-handel). Alla system är öppen källkod. Vilket innebär stora fördelar för dig som kund.

Tillsammans med dig skapar vi en stilren och användarvänlig webbplats. Vi är med dig hela vägen, från idé till färdig produktion. Webbplatsen skräddarsys efter ditt behov och din målgrupp. Detta innebär att du som kund får en helt unik webbplats.

Har du redan en färdig design? Det händer ofta att företag har duktiga interna designers och självklart hjälper vi till även då. Vi kan se över designen och komma med förslag på förbättringar eller endast hjälpa till med produktionen. Valet är ditt!

 

Öppen källkod – Webbutveckling fritt från licensavgifter

Samtliga publiceringsverktyg (WordPress, Joomla och Magento) vi använder för webbutveckling är öppen källkod och fria från licensavgifter. Samtliga system bygger dessutom på välkända programmeringsspråk vilket underlättar vidareutveckling i framtiden då du varken är bunden till oss eller någon annan leverantör.

Fördelen med webbutveckling i Öppen källkod är många. Bland annat har du stöd av en hel ”community” av engagerade programmerare som utvecklar tillägg till systemen, de finns ALLTID många som kan hjälpa till om du får problem och det kommer regelbundna säkerhetsuppdateringar då det finns tusentals personer som hela tiden hjälper till att förbättra systemen.

 

Webbutveckling med Magento

För produktion av webbshop använder vi Magento. Magento är ett flexibelt e-handelssystem med mängder av funktioner som underlättar hanteringen av produkter, försäljning, kundgrupper, betalning, ordrar och leverans. E-handelssystemet har också möjlighet att kopplas till exempelvis ekonomisystem som t.ex. Visma, Pyramid m.fl. Och kan även anslutas till kassasystem för att samköra lager, mycket praktiskt för dig som båda har webbshop och butik.

Läs mer om e-handel med Magento

Magento är ett e-handelssystem som de senaste åren har vuxit enormt. Fler stora vauhuskedjor inom olika branscher har överlämnat tidigare system för att helt satsa på Magento för sin e-handel. Ett tydligt tecken på att Magento är här för att stanna!

 

Webbserver utan långa laddningstider

När din webbplats är klar kan vi erbjuda dig plats på någon av våra snabba och säkra webbservrar. En webbserver hos oss gör att dina besökare slipper långa laddningstider då din webbplats inte behöver dela utrymmet med hundratals andra webbplatser. Driver du en webbshop kan det behövas ännu kraftfullare servrar, givetvis kan vi ordna det också.

Läs mer om vår tjänst Webbserver

En snabb webbserver är mycket viktigt, folk har en tendens att tröttna och inte orka ta sig igenom en sida som är långsam. Detta är extra viktigt om du har en webbshop. Andra saker som påverkas negativt av långsamma webbplatser är sökmotoroptimering, då Google har börjat ta med det i beräkningarna för placering.

 

Vill du veta mer om webbutveckling, eller önskar en offert?

Ring oss på 021-4708830 eller klicka här för att komma till kontaktformuläret!

Till toppen Kontakta oss

 

Är du intresserad att få nyheter, tips och ta del av det senaste inom webbutveckling? Prenumerera på vårt nyhetsbrev, det kommer löna sig!