Unifaun Online + Pacsoft till Magento 2

Boka transporter, skriv ut fraktsedlar, spåra dina försändelser och hantera returer direkt via Magentos administrationspanel. Samtidigt som du ger dina kunder en bättre köpupplevelse.

Läs mer Beställ modulen

Få mer tid över och nöjdare kunder

Byggd för smartare frakthantering både för dig och dina kunder.

Stödjer alla kända nordiska transportörer

Modulen har stöd för alla kända transportörer när det gäller e-handel i de nordiska länderna, inklusive alla tillägg. Det innebär att du kan välja just den transport som passar ditt företag bäst.

Direktutskrift av fraktdokument

Samtidigt som transporten bokas kan du enkelt skriva ut fraktsedlar direkt från Magento. De sparas även i Magento så du senare kan komma åt dina fraktsedlar om du vill det.

Spårning av försändelser

När en transport bokas så skapas även ett spårningsnummer automatiskt. Genom funktionen "Track & Trace" kan du sedan enkelt spåra försändelsen med en knapptryckning.

Returhantering

Fraktsedel för retur av produkter kan kunden själv skriva ut genom att klicka en länk ("link-to-print") eller så skickar du med en returblankett till kunden med din försändelse direkt.

Stöd för flera fraktzoner & Multishop

Modulen har stöd för flera fraktzoner vilket innebär att du kan ha olika transportörer eller priser för t.ex. postnummer och länder. Det finns även stöd för multishop.

Accessnivåer

Kanske vill du att lagerpersonal ska kunna se ordrar, paketera, boka transport och skriva ut etiketter, men inte ha full tillgång till hela administrationsgränssnittet? Inga problem!

Funktioner för dina kunder

Modulen innehåller flera funktioner för ökad konvertering & kundnöjdhet.

Val av transportör

Dina kunder kan lätt välja bland de transportörer du samarbetar med. Det finns stöd för alla kända transportörer.

Val av utlämningsställe

Om transportören har stöd för "pick-up-point" kan dina kunder själv välja det utlämningsställe som passar dem bäst. OBS! Denna funktion kräver också en extratjänst från Unifaun.

Spåra paket

Efter lagd beställning får kunden en orderbekräftelse med spårningslänk skickad till sig och kan enkelt följa paketet hela vägen. Spårningslänken sparas även i deras konto i shoppen.

SMS-avisering

Om transportören stödjer SMS-aviseringar kan kunden få ett SMS när paketet har kommit fram och finns att hämta på utlämningsstället. Smidigt och uppskattat!

Returhantering

Vill kunden av någon anledning returnera produkten de köpt kan de skriva ut en fraktsedel själv via "link-to-print" eller använda den returfraktsedel du skickade med i försändelsen.

Nöjdare kunder handlar oftare

Att ge kunden flera bra alternativ i kassan uppskattas alltid. Kunden kan skräddarsy leveransen efter sitt behov vilket ofta resulterar i en bättre köpupplevelse och en nöjdare kund.

Ett urval av de transportörer som stöds av modulen

Vanliga frågor (F.A.Q)

Här har vi samlat de vanligaste frågorna som vi fått sedan lanseringen av Unifaun Online-modulen till Magento 2. Om du inte hittar ditt svar här så kontakta oss gärna.

Ställ en fråga

Frågor kring funktioner, stöd & användning

I dagsläget har modulen stöd för alla kända transportörer som finns tillgängligt för Unifaun Online i de nordiska länderna. Och vi lägger till nya transportörer regelbundet. Här är ett utdrag av transportörer, saknar du någon så säg till!

Exempel på transportörer:
DB Schenker, DHL, Postnord, Bring, Instabox, Budbee, UPS, FedEx, TNT, Posti, GLS, MTD, DSV, DPD, Jetpak, Best Transport, Bussgods, Swipbox, Ahola, Akkafrakt, Asendia, Budcompaniett, Danx, Dachser, Fraktkompaniett, Freja, Idrottsbudet, Kaukokiito, Matkahuolto, OnRoad, TK Logistik, Transportören m.fl

Ja, all data och tillhörande information gällanden en sändning sparas på kundens order i Magento efter bokning av transport, t.ex: fraktsedelar och spårningsnummer.

Frågor gällande licens, installation och support

Nej men har du inte en orderkoppling sedan tidigare beställer vi en åt dig när du köper modulen. Du betalar då 0 kr i startavgift för orderkopplingen. Kontakta Unifaun om frågor kring månadskostnaden.

Vi tar betalt per installation. Det betyder att du kan köra en multishop (en installation av shopsystemet men använda olika domäner) och bara behöva en licens. Driver du dock flera separata webbshoppar (flera installationer och domäner) behöver du fler licenser. Givetvis kan vi då ge dig ett rabatterat pris.

Nej, installation av modulen ingår inte i priset. Modulen installeras som vanligt enligt standard för Magento 2. 30 dagar support ingår vid köp så du kan ställa frågor om du vill. Önskar du få hjälp med installationen så går det bra. Vi fakturerar då enligt ordinarie timpris.

Ja, 30 dagar support ingår vid köp av modulen.

Det ingår 360 dagar fri uppdatering. Kommer det ut en ny version av modulen inom den tiden är du välkommen att kontakta oss för att få tillgång till den senaste versionen. Efter 360 dagar får du gärna fortsätta använda den version av modulen du har. Vill du uppdatera kan du göra det till 50% av kostnaden för modulen.

Pris

4990sek

Nuvarande version: 2.3.48
Kompatibilitet: Magento 2.3.6, 2.4+

  • En licens ingår
  • 30 dagars support
  • 360 dagars fria uppdateringar
  • Kräver Unifaun Online
  • Exkl. moms
Beställ modulen

Redo att beställa eller har du frågor?

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig så snart som möjligt.

Kontakta oss

Ditt meddelande har skickats.

Något gick fel, försök igen!

Hitta till oss

Adress

Mediastrategi Sverige AB
Sturegatan 13, 722 13, Västerås
Sverige

Kontaktinformation

Växel: +46-21-470 88 30
E-post: kontakt@mediastrategi.se
Skype: mediastrategi

Top