Unifaun Web-TA till Magento 2

Skriv ut fraktsedlar, boka transporter och spåra dina försändelser direkt via Magento 2 administrationspanel. Samtidigt som du ger dina kunder en bättre köpupplevelse.

Läs mer Beställ modulen

Få mer tid över och nöjdare kunder

Byggd för smartare frakthantering både för dig och dina kunder.

Stödjer alla kända nordiska transportörer

Modulen har stöd för alla kända transportörer när det gäller e-handel i de nordiska länderna, inklusive tillägg. Det innebär att du kan välja just den transport som passar ditt företag bäst.

Direktutskrift av fraktdokument

Samtidigt som du skriver ut fraktesedelar bokas även upphämtning. Allt sparas även i Magento 2 så du senare kan komma åt dina fraktsedlar om du vill det.

Spårning av försändelser

När en transport bokas så skapas även ett spårningslänk automatiskt. Genom funktionen "Track & Trace" kan du sedan enkelt spåra försändelsen med en knapptryckning.

Returhantering

Du kan välja flera olika uppsättningssätt för att generera en Fraktsedel vid retur av produkter. Många e-handlare väljer att skicka med en returblankett till kunden direkt med försändelsen.

Stöd för flera fraktzoner & Multishop

Modulen har stöd för flera fraktzoner vilket innebär att du kan ha olika transportörer eller priser baserat på t.ex. vikt, postnummer och länder. Det finns även stöd för multishop.

Accessnivåer

Kanske vill du att lagerpersonal ska kunna se ordrar, paketera, boka transport och skriva ut etiketter, men inte ha full tillgång till hela administrationsgränssnittet? Inga problem!

Funktioner för dina kunder

Modulen innehåller flera funktioner för ökad konvertering & kundnöjdhet.

Val av transportör

Dina kunder kan lätt välja bland de transportörer du samarbetar med. Det finns stöd för alla kända transportörer.

SMS-avisering

Om transportören stödjer SMS-aviseringar kan kunden få ett SMS när paketet har kommit fram och finns att hämta på utlämningsstället. Smidigt och uppskattat!

Returhantering

Du kan välja flera olika uppsättningssätt för att generera en Fraktsedel vid retur av produkter. Många e-handlare väljer att skicka med en returblankett till kunden direkt med försändelsen.

Nöjdare kunder handlar oftare

Att ge kunden flera bra alternativ i kassan uppskattas alltid. Kunden kan skräddarsy leveransen efter sitt behov vilket ofta resulterar i en bättre köpupplevelse och en nöjdare kund.

Ett urval av de transportörer som stöds av modulen

För en komplett lista över alla transportörer klicka här.

Vanliga frågor (F.A.Q)

Här har vi samlat de vanligaste frågorna som vi fått sedan lanseringen av Unifaun Web-TA till Magento 2. Om du inte hittar ditt svar här så kontakta oss gärna.

Ställ en fråga

Frågor kring funktioner, stöd & användning

I dagsläget har modulen stöd för alla kända transportörer som finns tillgängligt för Unifaun Web-TA i de nordiska länderna. Och vi lägger till nya transportörer regelbundet. Här är ett utdrag av transportörer, saknar du någon så säg till!

Exempel på transportörer:
DB Schenker, DHL, Postnord, Bring, UPS, FedEx, TNT, Posti, DSV, DPD, Jetpak, Best Transport, Ahola, Budcompaniett, Danx, Dachser, Fraktkompaniett, Freja, OnRoad m.fl

Ja, all data och tillhörande information gällande en sändning sparas på kundens order i Magento 2 efter bokning av transport, t.ex: fraktsedelar och spårningsnummer.

Frågor gällande licens, installation och support

Nej, för att kunna använda Unifaun Web-TA modulen till Magento 2 krävs det också att du har ett konto i Unifaun Web-TA som är en tjänst från Unifaun. Saknar du ett konto kan du beställa det här.

Logga in på ditt befintliga Web-TA -konto eller skapa ett nytt konto här.

Välj sedan "Dina Add-ons" i huvudmenyn. Klicka sedan på rutan Integrationer, välj Magento 2 och beställ din integration. Därefter kan du ladda hem och installera Mediastrategis Magento 2-modul för att komma igång.

Integrationen har en startavgift (engångsavgift) på 2900kr och därefter 250kr per månad.

Nej, installation av modulen ingår inte i priset. Denna modul installeras som vanligt enligt standard för Magento 2. 30 dagar support ingår vid köp så du kan ställa frågor om du vill. Önskar du få hjälp med installationen så går det bra. Vi fakturerar då enligt ordinarie timpris.

Ja, 30 dagar support ingår vid köp av modulen.

Pris

Gratis*

Nuvarande version: 1.1.23

Kompatibilitet:
Magento 2.3.6, 2.4+

  • 30 dagars support.
  • * Kräver Unifaun Web-TA och integrationslicens med Unifaun.
  • Observera att vissa funktioner kräver tilläggsprodukter från Unifaun.
Beställ modulen

Har du frågor angående Unifaun Web-TA till Magento 2?

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig så snart som möjligt.

Kontakta oss

Ditt meddelande har skickats.

Något gick fel, försök igen!

Hitta till oss

Adress

Mediastrategi Sverige AB
Sturegatan 13, 722 13, Västerås
Sverige

Kontaktinformation

Växel: +46-21-470 88 30
E-post: kontakt@mediastrategi.se
Skype: mediastrategi

Top