Support

Om du behöver hjälp med din hemsida, webbshop eller annan tjänst som vi levererar, är du välkommen att kontakta oss. Vi tycker bra support är en självklarhet!

Eftersom Mediastrategi är ett litet företag, får du personlig service och en kontaktperson som känner till ditt företag och de tjänster som ni använder. Under semestrar, sjukdom och annan ledighet kan dock supporten dröja, av samma anledning. Men vi gör alltid vårt bästa för att du snabbt ska få den hjälp som krävs.

Telefonsupport
Måndag-Fredag: 08:00-17:00
Helgdagar eller andra röda dagar:
Kunder med supportavtal* prioriteras

Kontaktinformation för support:
E-post: support@mediastrategi.se
Telefon (växel): 021-470 88 30
SMS: 0707-91 92 93
Akuta ärenden: 0707-91 92 93

*Telefonsamtal under dessa tider kan nekas alternativt hanteras via e-post el. SMS. Kunder utan supportavtal kan debiteras löpande med 1 700 kr/t. Vilket vi naturligtvis alltid informerar om innan!

För dig som har tecknat supportavtal gäller följande

Vardagar 08:00-17:00
Support via telefon ingår (upp till 2 timmar i månaden, beroende på supportpaket). E-post besvaras alltid samma dag (vardagar), oftast inom ett par timmar. Varje e-post eller samtal räknas av mot denna pott med minst 15 minuter. När potten är slut gäller normal timtaxa.

Efter samtal eller e-post ska en åtgärd normalt sett påbörjas inom ett par arbetsdagar, allt beror på hur allvarligt problemet är.

Övrig tid
Utanför kontorstid, helger eller röda dagar svarar vi på telefon om vi kan och så snabbt som möjligt på e-post eller SMS.

 

Om du inte har tecknat supportavtal gäller följande

Vardagar 08:00-17:00
Support via telefon debiteras vanlig timtaxa, 850 kr/t, med minsta debitering 15 minuter per samtal. E-post och SMS besvaras så snart som möjligt (oftast inom 24 timmar).

Övrig tid
Utanför kontorstid (vardagar) 17:00-08:00 gäller timtaxa, 1275 kr/t, med minsta debitering 15 minuter per samtal. Vi svarar vi på telefon om vi kan. E-post och SMS hanteras som vanligt.

Helger eller röda dagar gäller timtaxa, 1 700 kr/t, med minsta debitering 15 minuter per samtal. Vi svarar vi på telefon om vi kan och support via e-post eller SMS hanteras inte under helger.

 

Tips för hjälp med olika publiceringssystem

Om du har specifika frågor om ett publiceringssystem som WordPress, Joomla eller Magento, finns det en hel del resurser på Internet som du kan använda dig av.

Lämna en kommentar

Du måste vara inloggad för att kunna lämna en kommentar.