Succé för Joomla Shadow Media

Igår släppte vi Shadow Media som är en komponent/modul till Joomla CMS. Från början skapade vi Shadow Media åt en kund som var i behov av en unik funktion för att promota ett event.

Kort därefter blev vi kontaktade av ännu ett företag som var i behov av exakt samma funktion. Då tänkte vi att Shadow Media skulle lämpa sig på JED (Joomla Extension Directory) då det kan finnas andra där ute med liknande behov.

Igår förmiddag skickade vi in en ansökan, ett par timmar senare godkändes vårt bidrag. Några timmar efter det hade de skett 60 nerladdningar av Shadow Media. Mycket roligt att se!

Joomla Shadow Media

Vad är då Shadow Media?

Shadow Media är en lightbox, dvs en ”pop-up”-funktion där du kan presentera bilder eller film (flv). Shadow Media kan konfigureras att starta automatiskt när en besökare kommer in på din webbplats (eller någon undersida på din webbplats). Du kan även ställa in den så att den startar 1 gång per dag/vecka/månad eller annan valfri intervall.

Ställer du in den på 7 dagar visas den för alla besökare en gång (alltså en gång per besökare). Efter 7 dagar visas den igen… perioden där emellan syns den inte.

Shadow Media är enkelt att installera och konfigurera och kan som sagt användas på flera sidor på din webbplats samtidigt.

Du kan se demo och ladda hem Shadow Media hos JED

Lämna en kommentar

Du måste vara inloggad för att kunna lämna en kommentar.